Social Media icoon Facebook Joost van Hoek Tekstschrijver Social Media icoon LinkedIn Joost van Hoek Tekstschrijver Social Media icoon Twitter Joost van Hoek Tekstschrijver Social Media icoon Goodreads Joost van Hoek Tekstschrijver


Gratis nieuwsbrief * Diensten * Ervaring * Opleiding * Leestips * Contact
Verslavingen


Een mollige vrouw tuurt met een scheve grijns op haar gezicht naar rijen voorverpakt snoepgoed. De TL-verlichting van de automaat maakt dat haar gezicht wegvalt bij de blauwgrijze kleur van haar kapsel. Ze toets op de 6 en de 9. Een extra grote Mars valt achter het glas naar beneden.

Naast een rookpaal staat een man met zijn neus in de lucht diep in te ademen. Uit de paal stijgt een kolom witte rook op. Hij kijkt met olijke oogjes door de rook naar de grijze vrouw.

'Kom Hans' zegt de vrouw tegen de meeroker. Ze houdt de Mars als een balpen in haar mollige handje en geeft er een vinnige aanwijzing mee. Het is overduidelijk dat zij nog voor de klas heeft gestaan. De man kijkt verstoort op, ademt nog een keer diep in en loopt achter haar aan.

'Gouda Goverwelle' staat op de sprinter die fel verlicht in de zwarte nacht verdwijnt.




Meer korte verhalen van Joost van Hoek vind je hier: Een reep zon, Topdag, Verslavingen, Perfect, Vaderdag, Lente, De muis, De bus, Spuug en De superioriteit van de klapfietser.

Altijd als eerste een gratis verhaal ontvangen? Meld je dan nu aan of word vriend van me op Facebook.





Actueel

Metro: Woorden zeggen genoeg #MH17

Flyer i.o.v. DuurzaamGebouw B.V.

Kort verhaal: Een reep zon

Diverse flyers voor Sylryk projectmanagement

Kort verhaal: Topdag

Kort verhaal: Verslavingen

Links

- Schrijven online
- Shortstory.nu
- Schrijversvakschool